Ervaring

Vakmanschap

Sfeervol

Vinyl vloeren zijn populair op dit moment.

In onze showroom in Barneveld vindt u dan ook een ruim aanbod van vinyl vloeren. U heeft de keuze uit praktisch alle kleuren, vele dessins en verschillende merken. U kent misschien wel de houtlook vinyl vloer of de vinyl tegel look. Deze vinyl vloeren bestaan uit één geheel. Maar vinyl is ook verkrijgbaar in vinyltegels of vinylstroken, die je los kan leggen. De zelfklevende delen zijn vooral handig voor de doe-het-zelver. Ook zie je de leukste printjes, bijvoorbeeld mediterrane dessins, maar ook glinsterende metaalachtige vinyl vloeren. Er zit werkelijk voor ieder wat wils bij! Vinyl vloeren zijn geliefd in onder meer kinderkamers en keukens, maar ook in  woonkamers. Tevens bestaat er voor commerciële toepassingen hoogwaardig projectvinyl, zeer duurzaam met een zeer sterke toplaag voor zwaarder gebruik. De dikte van de toplaag bepaalt grotendeels de kwaliteit. Een vinyl vloer met een toplaag van 0.7 milimeter heeft bijvoorbeeld een langere levensduur dan een vinyl vloer met een toplaag van 0.3 milimeter. Van den Berg Woningstoffering & Interieurs in Barneveld verkoopt en legt vinyl vloeren inclusief ondervloer.

Voordelen vinyl vloeren
Heb je even? Vinyl vloeren genieten vele voordelen. Ten eerste zit er voor ieder wat wils bij qua kleuren en dessins. Bovenal zijn vinyl vloeren gemakkelijk schoon te maken. Heeft u geknoeid? Even een doekje erover en uw vloer is weer schoon! Regelmatig stofzuigen en één keer per week dweilen met een geschikt schoonmaakmiddel is nagenoeg het enige onderhoud. Vinyl voelt lekker warm aan, is geluiddemppend en zelfs slijtvaster dan originele houtsoorten! Bovendien zijn vinyl vloeren geschikt voor vloerverwarming. Belangrijk is natuurlijk een egale ondervloer. Anders dan bij bijvoorbeeld laminaat, zie je door het zachte vinyl elke oneffenheid op de ondergrond erdoorheen. Daarom egaliseren wij ook uw ondervloer met antislip eronder, zodat uw vinyl vloer goed tot zijn recht komt. Het resultaat: een spiegelgladde vloer! De kwaliteit van vinyl is niet te vergelijken met het vroegere ‘zeil’, dat mensen vooral legden als goedkopere oplossing. Blijft u ergens langere tijd wonen, dan is een vinyl vloer van Van den Berg Woningstoffering & Interieurs in Barneveldeen uitstekende voordelige keuze!

Leverancier van o.a. Interfloor en Headlam vloeren!

Barneveld

Lunteren

Kootwijkerbroek

Voorthuizen

This is the default dialog which is useful for displaying information. The dialog window can be moved, resized and closed with the 'x' icon.