Trap renoveren? | Traprenovatie

Ervaring

Vakmanschap

Sfeervol

Uw trap renoveren? Ontdek de mogelijkheden van traprenovatie!

In regio Barneveld renoveerden wij al heel wat trappen. Van den Berg Woningstoffering & Interieurs vindt ook traprenovatie namelijk een belangrijk onderdeel van plezierig wonen. Denk aan butsen, slijtplekken of erger: traptreden zie losraken. Het verbindingsmiddel tussen twee verdiepingen mag net zoveel aandacht krijgen als de rest van uw interieur! Wij renoveren niet alleen trappen, maar maken deze helemaal af. Met tapijt, PVC of netjes geschuurd en geschilderd. U mag het zeggen! Een decoratief element toepassen is ook leuk. Laat Van den Berg Woningstoffering & Interieurs in Barneveld uw trap renoveren!

Mogelijkheden traprenovatie

Wij zorgen ervoor dat uw trap er weer als nieuw uitziet! Berg Woningstoffering & Interieurs hanteert een unieke werkwijze voor een snelle re-styling van uw traptreden, zodat u met weinig overlast en zo min mogelijk rommel weer met plezier uw trap op loopt. Er bestaan diverse mogelijkheden voor een traprenovatie. Zo kunnen we bestaande trapbekleding verwijderen en een nieuwe trapbekleding aanbrengen. Zowel met een open trap als de treden van een dichte trap is het renoveren van de trap mogelijk. Ook kunnen er na het verwijderen van de oude bekleding zogeheten overzettreden worden aangebracht. Zowel bij nieuwe trapbekleding als overzettreden heeft u keuze uit een uitgebreid assortiment kleuren, dessins en materialen. Uw trapbekleding kunt u dus geheel naar wens bepalen met onze persoonlijke traprenovatie! Meer informatie over de trap renoveren vindt u via de link hieronder.

 

 Prijs Traprenovatie     Trap renoveren? 

Barneveld

Lunteren

Kootwijkerbroek

Voorthuizen

This is the default dialog which is useful for displaying information. The dialog window can be moved, resized and closed with the 'x' icon.