Ervaring

Vakmanschap

Sfeervol

Lamelparket

Lamelparket is een uitstekende vervanger van de massieve houten vloer. Van den Berg Woningstoffering en Interieurs in Barneveld biedt hierin een ruim assortiment aan. Houten vloeren hebben een sfeervolle en warme uitstraling, maar vergen ook veel onderhoud. Bovendien gaan ze na verloop van tijd altijd ‘werken’, denk aan krimpen en uitzetten door schommelingen in luchtvochtigheid. In de winter kunt u ook last krijgen van kieren tussen de planken, evenals krakend geluid als u eroverheen loopt. Bij lamelparket heeft u hier nagenoeg geen last van. Ook betaalt u veel minder vergeleken met een massieve plankenvloer. Kom snel eens lamelparket bekijken in onze showroom in Barneveld!

Wat is lamelparket?
Lamelparket is op dit moment een van de meest verkochte parketsoorten. Parket is een verzamelnaam voor diverse soorten houten vloeren, zoals plankenvloeren, panelenparket en visgraatparket. Lamelparket bestaat doorgaans uit drie lagen hout: een onderste en middelste laag van populierenhout en een toplaag van eiken, dwars op elkaar verlijmd. De onderste en bovenste laag zijn in de lengterichting verlijmd en de middelste laag in de breedterichting. Hout werkt vooral in de breedte. Doordat de lagen tegen elkaar in werken gaat lamelparket juist niet werken. Ook voor grotere ruimtes leent dit type vloer zich uitstekend.

Barneveld

Lunteren

Kootwijkerbroek

Voorthuizen

This is the default dialog which is useful for displaying information. The dialog window can be moved, resized and closed with the 'x' icon.