Ervaring

Vakmanschap

Sfeervol

Het complete plaatje

Omdat wij graag het complete plaatje afleveren werkt Van den Berg Woningstoffering en Interieurs in Barneveld samen met een vaste keuken- en meubelleverancier.Maar evengoed leveren we maatwerk en werken we uw interieur tot in detail af. Denkt u bijvoorbeeld aan een andere keuken? Kunt u dat gedroomde meubel nergens vinden? Zoekt u een praktische en stijlvolle inbouwkast? Ook met al deze wensen klopt u bij ons aan. Interieurafwerking houdt in alles wat u in een interieur kan verwerken: deuren, kozijnen, hang-en sluitwerk, meubels, wanden en plafonds. In combinatie met uw vloer werkt Van den Berg Woningstoffering en Interieurs samen met u naar een een perfecte kleurencombinatie toe.

Interieurafwerking 
Van den Berg Woningstoffering & Interieurs in Barneveld heeft verstand van interieur in de ruimste zin van het woord, vanaf de grond tot aan het plafond en alles wat zich daartussenin bevindt. De belangrijkste onderdelen van interieurafwerking die wij aanbieden, zelf of in samenwerking met partners, zijn:

– Wanden en plafonds: beslaan een groot oppervlakte en zijn zeer bepalend voor de sfeer.
– Deuren: een gezichtsbepalend element in een ruimte. Met unieke deuren krijgen twee gelijke huizen tóch elk een eigen uitstraling.
– Hang- en sluitwerk: de details van deuren en kasten. Het beslag bepaalt samen met de deur of kast voor een belangrijk deel het karakter van een ruimte.
– Kozijnen: deze omlijstingen van deuren en ramen in uw ruimte zijn een belangrijke sfeerbepaler. U heeft de keuze uit kunststof, hout en aluminium.
-Kasten: heeft u hier ooit genoeg van? Bergruimte blijft prettig. Met hout, glas of spiegel, u mag het zeggen!

Barneveld

Lunteren

Kootwijkerbroek

Voorthuizen

This is the default dialog which is useful for displaying information. The dialog window can be moved, resized and closed with the 'x' icon.