Ervaring

Vakmanschap

Sfeervol

Een vloer egaliseren voor een strak eindresultaat

In regio Barneveld bezitten inmiddels heel wat klanten een loeistrakke vloer, dankzij Berg Woningstoffering & Interieurs! Uiteraard hangt het belang van vloeregalisatie ook af van de vloerbedekking die eroverheen komt. Bij tapijt voldoet de ondergrond misschien al. Voor een betonvloer, vinyl of PVC vloer ontkomt u er echter niet aan uw vloer te laten egaliseren. Het mooi uitvloeien van de egaline is hierbij van groot belang. Wij brengen op deze manier een strakke betonafwerking aan als perfecte basis. Met een onregelmatige ondergrond loopt u met vinyl of PVC de putjes en butsen erin. Zonde! Beter kunt u daarom uw vloer laten egaliseren door Berg Woningstoffering & Interieurs in Barneveld.

Vloer met betonlook
Wij kunnen ook de vloer voorzien van een betonlook door het aanbrengen van een gietmortellaag. De vloer moet dan na het egaliseren nog wel worden afgelakt met een speciaal beschermende laklaag. U krijgt een gietvloer die oogt als beton, maar warm en comfortabel aanvoelt. Bovendien is een betonlook vloer veerkrachtig en slijtvast. Zeer populair dus in bedrijven en winkels, maar ook steeds meer in woningen. Loeistrak, modern en anders dan anders. In elke gewenste kleur verkrijgbaar.

Betondesign
Betondesign behoort ook tot de mogelijkheden. Dit is een laagje van ongeveer 1 tot 1.5 milimeter dik dat kan worden aangebracht op zowel de vloer als de wand. Het resultaat is een vlak geheel met een industriële uitstraling, eventueel decoratief afgewerkt. Wij schrijven namelijk zelfs met beton, nog een specialisme van ons. Logo’s, namen en teksten kunnen wij allemaal verwerken in beton. Prachtig toch, uw logo of bedrijfsnaam in beton geschreven?

Barneveld

Lunteren

Kootwijkerbroek

Voorthuizen

This is the default dialog which is useful for displaying information. The dialog window can be moved, resized and closed with the 'x' icon.